top of page
ONS GEHEIME INGREDIENT

Voor jouw gelukkige & gezonde viervoeter is een gezonde voeding enorm belangrijk. Daarom hebben wij als voedingsexperts naast onze passie mooie ingrediënten geselecteerd van de beste kwaliteit. 

We vertellen jou graag meer over de mooie producten waar we mee werken & waarom ze in onze recepten zitten.

GEVOGELTE

Kip en kalkoen zijn een zeer rijke bron van eiwitten. Deze eiwitten bevatten een hoge dosis essentiële aminozuren die onmisbaar zijn voor de voedingsbehoefte van je hond. Bovendien zit gevogelte boordevol vitaminen en mineralen.

Afkomstig uit: Nederland, Belgie & Duitsland.

Cattle at Sunrise

RUND

Rund is een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Het bevat veel essentiële aminozuren, maar is in enkele gevallen ook de oorzaak van een voedingsallergie bij honden. Dit kan worden opgelost met een andere eiwitbron, zoals lam of aardappel. 

Afkomstig uit: Frankrijk

VIS

Vis is een zeer goede bron van eiwitten met een hoge dosis essentiële aminozuren en Omega 3. Omega 3 werkt ontstekingsremmend en werkt als een soort smeerolie voor de botten en gewrichten. Vis geeft een karakteristieke geur aan de voeding waardoor het door de meeste honden als extra smakelijk wordt ervaren!

Afkomstig uit: Noorwegen

Fish in Net

LAM

Lamsvlees is een goed verteerbare bron van eiwitten en weinig vetten. Bijzonder aan lam is dat honden met een allergie voor dierlijke eiwitten lamsvlees vaak wel kunnen verdragen.

Afkomstig uit: Australië

Image by Tim Marshall
Fresh Vegetables in Basket

VITAMINEN

Vitaminen zijn noodzakelijk in het dieet van je hond, anders wordt hij ziek. Overdaad schaadt, daarom is een perfecte balans belangrijk. Vitaminen zijn betrokken bij diverse interne processen van het lichaam zoals metabolisme, organen en spieren.

Afkomstig uit: Nederland

shallow%20focus%20photo%20of%20wheat%20p

TARWE

Tarwe is een gezonde koolhydraat want het bevat zetmeel, een zeer goede energiebron voor lichaam en geest. Tarwe bevat veel vezels en is dus cadeautje voor de darmen vanwege de zeer hoge verteerbaarheid.

Afkomstig uit: Europa

LIJNZAAD

Lijnzaad wordt toegevoegd aan onze voeding omdat het enorm veel Omega 3 & Omega 6 vetzuren bevat. Omega 3 bevordert de soepelheid in de gewrichten terwijl Omega 6 goed is voor de huid en zorgt voor een stralende vacht. Gevalletje 2 voor de prijs van 1 dus!

Afkomstig uit: Frankrijk

LIJNZAAD INGREDIENT.jpg

RUNDVET

Rundvet is een smakelijke bron van vetzuren die het lichaam voorzien van genoeg energie. Honden krijgen geen genoeg van deze smakelijke vetten wat het een onweerstaanbaar element in onze voeding maakt!

Afkomstig uit: Frankrijk

Image by Dan Gold
Image by Nick Fewings

RIJST

Rijst stilt de honger op een gezonde manier doordat rijst rijk is aan vezels en koolhydraten. Bovendien heeft rijst een hypo allergene werking wat betekent geen allergische reacties!

Afkomstig uit: Azië

Image by JESHOOTS.COM

AARDAPPEL

Aardappel is een minder bekende en misschien zelfs ondergewaardeerde bron van eiwit. Aardappeleiwit bevat namelijk buitengewoon zuivere aminozuren die reguliere hondenvoeding naar een hoger niveau tillen!

Afkomstig uit: Nederland

SOJA

Soja is een peulvrucht die na verwerking speciale eiwitten en vetten bevat. Het lichaam kan deze eiwitten en vetten namelijk erg goed verteren waardoor het een waardevolle toevoeging is voor zowel humane als diervoedingen met een lage ecologische voetprint.

Afkomstig uit: Brazilië

soja ingredient.jpg

MAIS

Maïskorrels bevatten veel zetmeel, een koolhydraat dat door het lichaam volledig wordt omgezet in energie. Maïs barst van de vezels waardoor het licht verteerbaar is en daarom erg waardevol in onze hondenvoeding! Mais is ook hypo allergeen, net als rijst.

Afkomstig uit: Europa

katherine-volkovski-Q_MJjEN14uk-unsplash
Snijbiet

SUIKERBIET

Bietenpulp uit de suikerbiet heeft een prebiotische werking doordat het stoffen bevat die goede bacteriën in de darmen voeden, daarnaast bevat het vezels die goed zijn voor de darmwerking

Afkomstig uit: Nederland

Rocks in Desert

MINERALEN

Mineralen en spore elementen zijn nodig voor de opbouw van weefsels zoals botten (Calcium) en aanmaak van bloed (ijzer). Maar ook om andere processen in het lichaam te ondersteunen. Een tekort kan grote problemen geven. Mineralen in onze recepten komen veelal uit de ingrediënten en enkele worden toegevoegd. 

Afkomstig uit: Nederland

bottom of page